Mall of Scandinavia

Veceras se otvara najveci shopping centar u Skandinaviji…bice to ludilo :)))
U 19.57 je vatromet koji su dizajnirali Evropski prvaci u vatrometu.
20.00 se otvaraju po prvi put vrata Mall of Scandinavije…samim tim da ima 16 kinosalona, s najvecim platnama u Skandinaviji, i prvi IMAX u Svedskoj, mislim da ce biti jako posjecen shopping centar.

Mall of Scandinavia je u fazi dizajna certifiran po BREEAM standardu i to s ocijenom Excellent. To je prvi put da jedan svedski shoppingcentarprojekat drzi tako visok nivo, i samim tim je jedan od jako malo shoppingcentara u Evropi s tako visokom certifikacijom.

Cetiri zvjezdice su zastitni znak, sto znaci da ce Mall of Scandinavia nuditi posjetiteljima kvalitetan brendirani shopping. Svaki kutak, cosak i prostor Mall of Scandinavije su ispitali tako da bi ljudi koji dodu dobili sto bolji shoppingdozivljaj.

U toku rada, Mall of Scandinavia je dobio 684 poena! Medju njima su, naprimjer, osoblje recepcije, pametan sistem parkiranja sa toplom garazom i osoblje koje su tu samo za vas. Kontrola se vrsi od firme SGS, koji su svjetski lideri u inspekciji i certificiranjem. SGS su za 2 dana razmatranja Centra kontrolisali i procijenili 684 stavki od kojih se sastoji ta temeljita specifikacija. Ona istražuje sve, od oznacenja, signalizacije do upucivanja i dometa.

A ja se upravo nalazim u centru desavanja tj ispred Mall of Scandinavije i cekam svoj red da udjem kroz ta carobna vrata…:))) Dovidjenjaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address