Kad zena zna – Nastup Madonne

Madonna je jedna ziva legenda, i smatram da je u istom rangu i jedini koji joj je mogao parirati je bio Michael Jackson…Govorila sam kao mala da ako vec budem isla na koncert da bih najradije na njihove koncerte isla. Prije ljeta sam saznala da Madonna planira po prvi put u svojoj karijeri da odrzi koncert u Stockholmu.

Karte su manje vise odmah se rasprodale a ja sam na sansanje isla i kupila preko interneta od jedne cure sto je prodavala. Po pravilu se ne smiju preprodavati jer su personal, i dovoljno je da ispise jos jednom tu sto tebi proda da ta tvoja ne bude vazeca. Ali posto je to bio jedini nacin da se ode na koncert, odlucila sam “progooglati” malu koja je prodavala te karte, prije nego sto ih kupim. Saznala sam da nema prepaid karticu na mobitelu nego pretplatu i da zivi od mene udaljeno mozda 200 m, a i dogovorila sam da se nadjemo na njenom radnom mjestu…tako da sam se kontala ako mene misli zeznuti onda cu je naci pa makar joj na vrata pokucala hehe…

Madonna je THE Entertainer! Kristalan jasan je razlog sto je postala svjetska zvijezda. Prije par godina su sirom interneta kruzili snimci kako ona ne zna da pjeva i da je sve playback, kao i s Enriqiom Iglesias…ali eto ko vjezba ocigledno i izvjezba 😉

Za moj pojam se dokazala za sva vremena..cak i teroristicki napad u Parizu okrene “u svoju korist” da je jos vise fanovi/publika zavoli…:)))

Kad zena s 57 godina izgleda kao 25, onda je za svaku pohvalu. Svi kazu “pare cine tu ljepotu”, ocigledno je tu bilo dosta operacija kao poput stezanja lica jer bore ne vjerujem da se mogu izbjeci bez operacije. Ali da si fit i da si istreniran i da ti je tako VITKO tijelo s 57 punih godina! Wow, svaka cast!!
E to vec ne mozes samim parama kupiti, “mozes ti konja dovuci do vode, al ga ne mozes natjerati da pije tu vodu”…isto tako s treningom :)))

Cisto sumnjam da sjedi i gleda seriju za serijom na TV-u i da kuka kako nista poslije posla ne stize, izgovori kao da treba djecu u skolu/trening voditi, te kuhati, cistiti, prati ici u wc bla bla bla..:)))

Once again…

Za svaki uspjeh treba dosta truda, mozes ti imati talenta, veze etc. Ali da ostanes u showbiznisu i da si medju vrhunskim zvijezdama decenijama, e tu vec moras i drugih kvaliteta imati osim jako puno ulozenog rada.

Jos jedna slavna pjevacica koja mi naumpada je Tina Turner. Koja sa svojim punih 76 godina ima vise energije i ima bolje tijelo nego vecina zena od 30. To je vala tragikomicno i samo dokazuje koliko su ljudi LIJENI !!

14.Novembra je Madonna odrzala koncert “Rebel Heart” a ja sam ujedno ostvarila taj svoj neki “san” iz djetinstva 😉 Bravo Madonna a i bravo JA 🙂

Ovaj youtubeclip ostaje za dugo sjecanje i sastoji se od:

[04:00] speech about the terrorist attacks in Paris, France
[10:00] moment of silence
[11:10] singing “Like a prayer”

Kad Zena zna, Enjoy! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address